Bouwdroger Huren - Luchtontvochtiger - Droger

Gepubliceerd feb. 28, 23
5 min read

Ook Een Website Zoals Deze?

Bent U Op Zoek Naar Een Bouwdroger Of Verwarmingstoestel Aan De Beste Prijs?Wil Je Meer Weten Over Cookies?

Bij een natuurlijk droogproces kan het 3 tot 5 jaar duren vooraleer alle materialen de gewenste vochtigheidsgraad bereiken - bouwdrogers. Dankzij het gebruik van een bouwdroger kun je de normale droogtijd met 80% verkorten! Hierdoor kan niet enkel de vloerder sneller beginnen en de keuken er op tijd in, maar woon je bovendien meteen in een gezonde omgeving! Vochtproblemen en schimmel krijgen zo geen enkele kans! Niet te vergeten spaar je de volgende winter heel wat extra stookkosten uit. Hoe werkt een bouwdroger eigenlijk?.

Onze recente en onderhouden toestellen staan 24/24 voor je klaar, ook op zaterdag. Minimum huur: 1 week Je kunt de ontvochtigers overdag of 's avonds bij ons in Brugge - Assebroek (nabij Beernem en E40) afhalen, of wij brengen ze naar je toe. Snelle levering en ophaling op uw werf - Heb ik enkel een bouwdroger nodig?.

Dit is heel gemakkelijk zelf op te lossen door een eenvoudige berekening toe te passen. U vermenigvuldigt de Lengte (L) met de Breedte (B) en de Hoogte (H) van de ruimte die u wilt drogen om het aantal kubieke meters (m³) van de ruimte berekenen. Het totale aantal kubieke meters ruimte dat gedroogd moet worden bepaald het type bouwdroger dat u nodig heeft.

Huur Je Een Bouwdroger Naar Aanleiding Van Wateroverlast?

U kunt natuurlijk ook een combinatie van bouwdrogers gebruiken tot het gewenste aantal kubieke meters bereikt is. Wanneer men meer dan 2 niveaus wenst te drogen is het handig om minimum 2 drogers te voorzien. De tussenverdiepen worden dan best uitgerust met een ventilator om een goede luchtcirculatie en droging te garanderen.

Na ophaling van de bouwdroger word de huidige staat vastgesteld en gecontrolleerd. Bijv - bouwdroger. schade, vuil, ea.. - Bouwdroger huren aan een voordelige prijs?. Indien alles normaal is en de bouwdroger in fatsoenlijke staat zoals deze geplaatst is opgehaald word. Bij plaatsing & levering van een toestel vragen wij alle gegevens van u bij het ophalen gebruiken wij deze gegevens als facturatie.

Onze plaatsers en ophalers hebben altijd een betalingsterminal mee dus u kan gelijk waar en wanneer aan de betaling voldoen.

Waarom Een Bouwdroger Huren?

Huurland is een 100 % Belgisch familiaal verhuurbedrijf dat uitstekende verhuuroplossingen biedt aan bouw, renovatie, installatie, afwerking, aanleg en onderhoud; die bijdragen tot fier vakmanschap. Huurland bedient al bijna 50 jaar lang jaarlijks meer dan 30. 000 klanten. Een persoonlijke aanpak met deskundig advies, daar staan we voor.

Video 03 - Waarom Een Ventilator Huren Bij Een Bouwdroger?Bouwdroger Huren Aan Een Voordelige Prijs?

Vroeger werden er warmtekanonnen ingezet om muren snel te laten drogen, maar dat houdt risico in op barsten en scheuren. Door gebruik te maken van een condensatie bouwdroger ontvochtigt de lucht in de ruimte, zodat de muren overtollig vocht op een natuurlijke manier kunnen afgeven aan een droog en warm binnenklimaat.

Schimmelvorming en aantasting door rotting krijgen geen kans meer. Ook om aanwezige schimmel en vochtige muren te bestrijden zal het gebruik van een bouwdroger u de mogelijkheid bieden de te herstellen oppervlaktes eerst goed te drogen, voordat u een behandeling aanbrengt..

Verhuur Van Bouwdrogers In Antwerpen

Weet dat huurprijzen erg kunnen verschillen. We raden je aan minstens 3 verhuurbedrijven te vergelijken - Waar kan het beste een bouwdroger plaatsen? - Een airco, heater, ontvochtiger of ventilator huren?. Wil je dat wij een offerte uitzetten bij meerdere partijen?

Heb Ik Enkel Een Bouwdroger Nodig?Huur Je Bouwdroger Aan De Laagste Prijs, Snel En Eenvoudig!

000 m³ bijna dubbel zo duur kosten als een bouwdroger van 400 m³. Bouwdroger Je kan de mobiele ontvochtiger huren per , per of per . Opgelet, sommige leveranciers verhuren de bouwdroger minimaal voor 1 week. Vraag na wat de minimale huurtermijnen zijn. Normaal gezien huur je een bouwdroger voor een nieuwbouwwoning , afhankelijk van de weersomstandigheden en de grootte van de te drogen ruimte.

Hoe langer je een bouwdroger huurt, hoe en vermindert de prijs per dag gevoelig. Spreek op voorhand met de verhuurder af je geniet indien je de bouwdroger langer nodig hebt. Je mag gemiddeld op een korting van 25% rekenen indien je huurt voor 4 weken i. p.v. 1 week. Onder normale omstandigheden droog je het snelste muren en vloeren door de .

Vochtkiller

Sommige verhuurbedrijven bieden een dergelijke kit aan waarbij je van korting geniet omdat je meerdere toestellen voor een bepaalde periode huurt: Bouwdroger + ventilator: 10 % korting. Bouwdroger + elektrische verwarming + ventilator : 20 % korting Wens je een vochtmeter afzonderlijk per week te huren, dan . Bij sommige verhuurders van luchtontvochtigers dien je voor het toestel te betalen (bouwdrogers).

Bouwdrogers Aan De Beste Prijzen!Vraag Uw Gratis Offerte Aan ?

Dien je wel een borg te betalen, reken dan op een . Deze krijg je terug na de huurperiode. Vraag goed na of de levering en/of installatie van de bouwdroger in de huurprijs is inbegrepen. Je kan zelf de droger transporteren en installeren maar dan dien je goed op voorhand te weten hoeveel capaciteit je bouwdroger nodig heeft en dien je alles zelf te installeren.

Je laat dan de verhuurder van bouwdrogers langskomen. Hij schat de situatie in situ in en levert en installeert direct de juiste bouwdroger. De goedkoopste bouwdroger huren? Vergelijk dan via onze site tot 4 offertes. U komt in contact met de beste verhuurbedrijven in je buurt. Deze dienst is 100% gratis en vrijblijvend.

Bouwdrogers Huren - Klimaatbeheersing

Hoe hoger de kamertemperatuur, hoe korter de droogtijd. Gebruikt u ontvochtigers in combinatie met kachels, dan mag u de kachel niet te dicht bij de ontvochtiger opstellen. De bouwontvochtiger kan immers de droge, warme lucht van de kachel aanzuigen, waardoor het rendement sterk zou dalen. Bij het inzetten van gaskachels wordt veel vocht geproduceerd.

Daarnaast kunnen de vrijgekomen verbrandingsgassen vers stucwerk verkleuren. Het hoeft bovendien geen betoog dat het gevaarlijk en ongezond is om te werken in een ruimte waar verbrandingsgassen vrijkomen. Daarom verkiezen wij electrische kachels of, indien er te weinig elektriciteit op de werf aanwezig is een direct gestookte verwarming op ontgeurde petroleum. • ventilator
 • bouwdroger
 • luchtvochtigheid
 • ventilatie
 • Indien gewenst leveren wij samen met dit warmtekanon enkele bidons ontgeurde petroleum bij u op de werf.

  Meer van Klusjesdienst

  Navigation

  Home

  Latest Posts

  Hoe Een Nieuwe Keuken Kopen?

  Published Mar 26, 23
  7 min read

  Keuken Of Badkamer Kopen: Tips En Trucs

  Published Mar 24, 23
  7 min read

  Wat Is Balansventilatie

  Published Mar 21, 23
  7 min read